WERKWIJZE

Een eerste afspraak begint met een (intake)gesprek om kennis te maken en te bespreken wat jouw hulpvraag is. Vragen betreffende je klachten, persoonlijke omstandigheden, evt. medicijngebruik, medisch verleden en je voedingspatroon komen daarbij aan bod. Aansluitend onderzoek ik je voeten en volgt een eerste reflexzonebehandeling. Aan de hand van dit gesprek wordt een behandelplan opgesteld, in dit behandelplan staat het gewenste realiseerbare doel. We bespreken dit bij de volgende afspraak. Hoeveel behandelingen je nodig hebt en de frequentie is afhankelijk van klacht of reden waarvoor je komt en hoe je op behandelingen reageert.

Een eerste afspraak met intake duurt ongeveer 1,5 uur. Vervolgbehandelingen duren een uur. Een reflexzonebehandeling is inclusief ontspannende massage. Kies je voor behandelingen met verdiepende coaching? Hou dan rekening met een afspraak van 1,5 uur. Wanneer je kiest voor een ontspannende massage is een uitgebreide intake niet nodig en duurt een massagebehandeling 1 uur.

Kledingadvies

Draag makkelijk zittende kleding voor een reflexzonetherapie en/of holistic pulsing behandeling. Hou er rekening mee bij reflexzonetherapie dat naast de voeten ook de onderbenen en knieën gemasseerd kunnen worden. Tijdens een reflexzonemassage gebruik ik vaak een zachte etherische olie of een fijne crème.