Aanraking, een luisterend oor en een stukje samen op pad; de ideale combinatie om (terug) in balans te komen.

MIJN DOEL

Blooming Touch is geboren vanuit mijn hart, vanuit de wens om mijn levenservaring te delen met mensen, die ik daarmee kan helpen. Reflexzonemassage is het middel dat erg goed bij mij past om met aanraking en passie mensen te helpen om (terug) in balans te komen. Ik merk dat de massage niet op zich staat. Een luisterend oor en een klein stukje meelopen op je pad hoort daar ook bij. Of dat nu met een fysieke klacht is, bij een levensvraag of bij een kruispunt in je leven, samen gaan we op pad.

Met persoonlijke aandacht in een gerichte behandeling en een goed gesprek ben ik in contact met jou. Mijn hartewens, eigen (levens)ervaring en opgedane kennis (reflexzonetherapie, holistic pulsing en coaching) zet ik daarvoor graag in. In mijn behandelingen en activiteiten werk ik vanuit een holistische visie. Ik kijk naar mensen als mens en uniek persoon, waarin lichaam, geest, emoties, gedachten en handelen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Mijn streven is:

  • om samen met jou een basis te creëren waarin je inzicht krijgt in je klachten, gedachten en patronen
  • om samen te gaan voor verbetering van kwaliteit in je (leef)situatie op fysiek dan wel emotioneel en/of mentaal vlak
  • met deze basis een levenssituatie te creëren om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je proces en verdere leven

Een gelukkig mens kan het hele leven aan en daar zet ik me graag voor in.