Over Evelien van Setten van der Meer.

OVER MIJ

Mijn motivatie

Aanraking (Touch) en geraakt worden, contact en in verbinding zijn, dat vind ik belangrijk. Dit bracht mij bij mijn keuze om in 2009 te beginnen aan de opleiding Reflexzonetherapie. Om vervolgens na afronding in 2013 te starten met mijn eigen praktijk Blooming Touch. Hier werk ik als reflexzonetherapeut met hart en ziel aan mijn doel. Wat mij drijft is met mensen werken, het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei. Steeds weer word ik geraakt door de bijzondere verbindingen en wat de kracht van liefdevolle aanraking en aandacht kan betekenen.

Eigen ervaring

Uit eigen ervaring weet ik wat het is om begeleiding te krijgen. Met een druk leven en een leuke drukke baan, kwam ik steeds verder van mezelf af te staan. Raar want ik vond het toch leuk? Het kostte mij steeds meer energie. Mijn lijf gaf me genoeg signalen maar ik negeerde ze. Zo ging ik flink over mijn eigen grenzen heen, mijn balans en energie raakte ik volledig kwijt. Het gevolg? Een burn-out, die mij tot stilstand bracht! Het werd een kans om mezelf te (her)vinden en te leren mezelf te zijn, accepteren wie ik ben, met mijn kwaliteiten.

Zo is Blooming Touch ontstaan. En… ook nu blijf ik steeds leren, om te voelen wat ik wil en zo mijn keuzes te maken met mijn hart en dat te doen waar ik blij van word.