Stress? Burn-out? Hoeveel ballen hou jij in de lucht?

COACHING

Bij elke behandeling is ruimte voor een gesprek. Maar soms is er behoefte om dieper op vragen of thema’s in te gaan. Dan is het fijn om meer tijd en ruimte voor begeleiding te krijgen bij wat je op dat moment nodig hebt. Dit komt onder andere voor bij:

  • stress, burn-out, moe zijn en geen energie hebben
  • ingrijpende veranderingen in je leven zoals een scheiding of verlies van partner, baanverlies of verlies van gezondheid
  • thema’s in je leven waar je telkens tegenaan loopt

Met coaching gaan we samen dieper in op jouw (levens)vraag, om je te helpen inzichten krijgen in jouw situatie. Bewustwording van jouw gedrag, gewoontes en reacties op situaties. Wat zijn je klachten, wat kost jou energie en wat betekent dit voor jou in je leven en je functioneren.

Maar ook…waar geniet je van, waar krijg je energie van, wat zijn je dromen, waar word je blij van in je leven. Bewustwording betekent ook loslaten, loslaten van dingen, gewoontes of omgeving en van keuzes maken. Loslaten eng? Ja soms is dat best spannend, maar het kan je ook ruimte geven, nieuwe energie om andere dingen te verkennen in werk, omgeving of je leven. Een mooi proces voor het hervinden van je balans.


Na ieder coaching gesprek sluit ik af met een gerichte dan wel ontspannende reflexzonebehandeling. Coaching is een traject gericht op je hulpvraag met meerdere behandelingen.