Heb je behoefte aan een luisterend oor of ontspanning? Maak een afspraak en ervaar wat Blooming Touch voor je kan betekenen.

REFLEXOLOGIE BIJ KANKER

Wanneer je te maken krijgt met kanker is dit een zeer ingrijpende gebeurtenis. Naast lichamelijke consequenties en het behandeltraject zijn je gevoelens, emoties van jou en van je omgeving, die je leven en het vertrouwen in je eigen lichaam een flinke dreun geven. Aandacht, aanraking en een luisterend oor zijn dan belangrijk en kunnen je ondersteunen in de veranderende omstandigheden van je lichaam, je emoties en het (her)vinden van je balans.

Als je behandelingen ondergaat kunnen vermoeidheid, bijwerkingen, pijn, angst, somberheid, slapeloosheid en stress een rol spelen en kan je behoefte hebben aan ondersteuning en begeleiding. Reflexzonetherapie kan je ondersteuning bieden naast je reguliere behandeltraject. De aanraking, persoonlijke aandacht en veilige sfeer tijdens de massage, zorgen voor ontspanning en kunnen je helpen bij de bevordering van de kwaliteit van leven in deze moeilijke periode.

Reflexzonetherapie kan in alle fasen van het ziekteproces ingezet worden:

  • voordat reguliere behandelingen starten kan het je rust geven, wanneer emoties een grote rol spelen
  • tijdens behandelingen kan een massage tevens gericht zijn op verlichting van eventuele bijwerkingen en stimuleert een betere bloedcirculatie
  • na een behandeltraject en tussen behandelingen helpt reflexzonetherapie je bij de afvoer van afvalstoffen en bevordering van je proces van herstel

Tijdens een behandeling is er ruimte en aandacht voor emoties en voor vragen zoals: hoe nu verder met je leven. Heb je behoefte aan een luisterend oor of misschien alleen ontspanning? Maak een afspraak en ervaar wat Blooming Touch voor je kan betekenen.


Reflexzonetherapie vervangt de reguliere behandelingen niet, maar geldt als goede ondersteuning.