Voor iedereen die graag meer wil weten over handreflexologie, wat reflexologie kan betekenen voor jou en wat je zelf kunt doen.

ACTIVITEITEN

Gedurende het jaar organiseer ik diverse activiteiten, zoals workshops handreflexologie of een workshop reflexologie voor ouder(s) en hun baby. Lees over de inhoud van de activiteiten hier op de website en hou mijn Facebook-pagina in de gaten. Op de planning staat in ieder geval: 

Workshop I: Ontmoet je handen

Een praktische workshop waarbij je uitleg krijgt over reflexologie, wat het betekent, hoe reflexologie werkt en wat het voor je kan doen. De invulling is gericht op hoe je je handen kunt verzorgen en jezelf ontspanning kan bieden. Je gaat aan de slag met je eigen handen en je krijgt praktische tips. Aan het einde van de workshop heb je een basis om bij jezelf je handen te masseren en ervaar je vooral ook de ontspanning die een handmassage je kan geven. Daarnaast krijg je een hand-out mee waarmee je ook thuis op een goede manier kan oefenen met wat je geleerd hebt.

Duur workshop : 1 dagdeel van 2,5 uur
Kosten              : € 32,50

Workshop II: Ontmoet andere handen

Het vervolg op de workshop I ‘ontmoet je handen’. In deze workshop leer je hoe je andere handen kunt verzorgen en iemand ontspanning kan bieden. Ook deze workshop heeft een praktische invulling. Je ‘ontmoet andere handen’ waarbij je stapsgewijs een ontspannende handmassage geeft. Wat betekent het om met andere handen aan de slag te gaan? Wat is het verschil en hoe ervaar je het om een massage te geven, wat voel je? Maar ook de ervaring om de massage van een ander te ontvangen. Uiteraard met handige tips en waar je op moet letten als je andere handen masseert.

Een fijne & ontspannende workshop, waarin je nieuwe ervaringen opdoet, ervaringen kunt uitwisselen en waarbij tevens de eerdere opgedane kennis opgefrist wordt.

Duur workshop: 1 dagdeel van 2,5 uur
Kosten             : € 32,50

Combi: reflexzonebehandeling en workshop

Je kunt ook kiezen voor een reflexzonebehandeling in combinatie met de workshop. Bij een persoonlijke behandeling kan gericht ingegaan worden op je individuele klacht. Reflexzonebehandelingen kunnen je ondersteuning bieden bij zowel fysieke, emotionele als chronische klachten. De oefening van de workshop kan hierbij ondersteuning bieden en bevordert het effect van de behandeling.

Wil je meer weten? Vraag naar de mogelijkheden, data en tijden.

Workshop Baby en Ouder

Deze workshop is een fijne manier om als ouder met zachte aanraking op een bijzonder manier in contact te zijn met je baby. Je leert eenvoudige massagetechnieken zodat je zelf op een veilige wijze de voetjes van je baby kan gaan masseren. De opzet van de workshop is individueel voor jou als ouder(s) met je baby.

In drie sessies leer je verschillende massages:

  • ontspanning: geruststelling en slapen
  • de spijsvertering: vertering en krampjes
  • welzijn en weerstand: gericht op neus/keel en oren

Het masseren en oefenen is afhankelijk van hoe dat de baby reageert, dat is altijd het uitgangspunt. We kunnen gebruik maken van verschillende oefenmogelijkheden.

Duur workshop: 3 sessies (individueel)
Kosten            : € 95,00

Activiteiten voor 2022

Activiteiten die dit jaar georganiseerd worden:

  • open dag: een korte kennismaking met reflexologie
  • lezingen 
  • Internationale Week van de Reflexologie 2022, september

Wil je meer weten? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden, data en tijden. Hou de website en mijn Facebook-pagina in de gaten!