PRAKTISCH

Alle praktische infornatie over openingstijden & afspraak, tarieven, betaalmogelijkheden, vergoedingen en cadeaubonnen, vind je op deze pagina.

Openingstijden & afspraak

Openingstijden van Blooming Touch: maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Een afspraak in de avond of op vrijdag is mogelijk in overleg.

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Een behandeling is altijd op afspraak, de tijd is in overleg met jou.
Bij verhindering kun je een gemaakte afspraak tot 24 uur voor aanvang zonder kosten wijzigen of annuleren. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de behandeling wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Tarieven

Reflexzonetherapie    Tarieven 2023
   Intake & 1e reflexzonebehandeling                                   ± 90 minuten  € 70,00
   Reflexzonebehandeling   ± 60 minuten  € 58,50
   Reflexzonebehandeling baby en kind   ± 30 tot 60 minuten    € 40,00 tot € 58,50
   Reflexzonebehandeling aan huis (Eindhoven/Veldhoven)   ± 60 minuten  € 75,00
   Ontspannende voetmassage *   ± 60 minuten  € 58,50
Ooracupunctuur    
   Ooracupunctuur i.c.m. reflexzonetherapie   ± 60 minuten  € 58,50
Holistic pulsing    
   Holistic pulsing behandeling *   ± 60 minuten  € 58,50
Coaching / leefstijl coaching    
   Coaching en reflexzonebehandeling   ± 90 minuten  € 70,00

Cadeaubon

Een leuk idee om iemand een ontspannende voetmassage cadeau te doen. Er zijn verschillende mogelijkheden in tijdsduur en/of een klein passend cadeautje erbij om te geven. Er zijn cadeaubonnen vanaf € 58,50.

Betaling

Betaling kan contant of via de app voor bankieren, pinnen is niet mogelijk. Na iedere behandeling wordt de rekening digitaal per e-mail toegestuurd.

Vergoeding

Kosten van een reflexzonebehandeling komen (gedeeltelijk) in aanmerking voor vergoeding van je zorgverzekeraar, doordat ik aan alle kwaliteitsvoorwaarden voldoe die gesteld worden door beroepsvereniging VNRT (zie kwaliteit) en verzekeraars.

De hoogte van vergoeding is afhankelijk van het soort aanvullende ziektekostenverzekering. Kijk hiervoor je polisvoorwaarden van je verzekeraar na of kijk voor meer informatie op  www.vnrt.nl/clienten/vergoedingen/.  

* Een onstpannende voetmassage of een holistic pulsing behandeling (zonder de combinatie met reflexzonebehandeling) komt niet in aanmerking voor de vergoeding via de aanvullende zorgverzekering.


Mijn praktijk heeft geen wachtruimte, ik plan voldoende ruimte tussen afspraken, zodat je niet hoeft te wachten.