Met aandacht voor jou, je herstel en je balans.

THERAPIE

Reflexzonetherapie is de therapievorm, die ik als basis inzet voor mijn behandelingen. Afhankelijk van jouw hulpvraag kan ik dit combineren met oor-acupuncuur, holistic pulsing en/of coaching. Ik werk vanuit een holistische visie. Ik kijk naar jou als mens, als uniek persoon waarin lichaam, geest, emoties, gedachten en handelen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Als reflexzonetherapeut richt ik me op de samenhang van lichaam en geest met aandacht voor de gehele mens. Belangrijk is om samen met jou op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht en niet alleen de behandeling van de klacht.

Energie is daarbij de basis. Je levensenergie stroomt via energiebanen door je lichaam. Wanneer energie vrij kan stromen dan ben je volledig in balans, je hebt veerkracht en energie geeft je een gevoel van welzijn. Spanningen, emoties of verkeerde leefgewoonten hebben invloed op je energie. Wanneer je energie niet vrij kan stromen, raak je uit balans. Afvalstoffen in je lichaam worden niet goed afgevoerd en door opeenhoping kunnen blokkades ontstaan. Zo kunnen fysieke, emotionele dan wel mentale klachten ontstaan.

Wil je meer weten over Reflexzonetherapie, Oor-acupunctuur, Holistic Pulsing of Coaching? Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie, hoe reflexzonetherapie, oor-acupunctuur, en holistic pulsing werken en wat een behandeling voor jou kan betekenen.